Prețuri

Prețuri – Pachetul de nuntă

Ceea ce ofer

Sunt un fotograf nunta pasionat și dedicat să surprind cele mai importante și emoționante momente din ziua nunții tale. Cu o experiență vastă și o abordare artistică, mă asigur că fiecare detaliu este capturat perfect, de la lacrimile de fericire până la zâmbetele pline de iubire.

Fotografie Nuntă

Capturez întreaga zi a nunții tale, de la pregătiri până la petrecerea de seară, surprinzând momentele esențiale și spontane.

Albume de Nuntă Personalizate

Ofer albume de nuntă premium, cu pagini de înaltă calitate, care să reflecte stilul și personalitatea voastră.

Ședințe Foto de Logodnă

Aceste sesiuni sunt o oportunitate excelentă pentru a te obișnui cu camera și pentru a crea amintiri prețioase înainte de ziua cea mare.

Sesiuni Trash the Dress

Ne aventurăm împreună într-o sesiune foto unică și creativă, unde poți să te distrezi fără grija de a murdări sau deteriora rochia sau costumul.

Prețuri

Mi-ar face plăcere nespus de mult să îți fotografiez ziua nuntii.

Pentru că fiecare cuplu și eveniment este diferit nu pot oferi din start o ofertă fixă dar îți pot spune că prețul pornește de la 1000 Euro pentru o nuntă completă.

Transformă-ți Visul
În Realitate

Ești gata să transformi ziua nunții tale într-o amintire de neuitat? Completează formularul de mai jos și hai să discutăm despre cum pot surprinde fiecare moment prețios. Fie că este vorba despre întrebări, idei sau detalii pe care vrei să le împărtășești, sunt aici pentru a te ajuta.