Povestea mea

Povestea mea

Cine sunt

Sunt o fire creativă, în timpul liber pictez sau desenez. Cred că am avut întotdeauna un ochi de artist, un simț al echilibrului și al dorinței de exprimare prin artă. Iubesc natura și animalele. Mereu mă emoționează sinceritatea și sunt un mare plângăcios la filme. Și un secret… Îmi place să te văd zâmbind!

Povestea mea

InAmoris este despre dragoste de oameni, experiențe noi, pasiune și amintiri dragi. Nu aș fi ajuns în acest punct fără ajutorul unor oameni frumoși care mi-au fost clienți și apoi prieteni. Le mulțumesc că au avut încredere în mine să le documentez povestea evenimentului lor.

Cătălin Chiriloi

Cătălin Chiriloi

Fotograf Nuntă

Cel mai important este ca relația dintre mine și voi să fie una specială, bazată pe o comunicare deschisă. Prefer oricând să ne întalnim la o cafea să ne cunoaștem și să povestim despre evenimentul vostru. Dar dacă nu este posibil te rog să completezi forumlarul de pe pagina de contact.

Aptitudini

Fotografie
0 %
Editare Foto
0 %

Proces

Cum lucrez?

Planificare și Consultare

Fiecare poveste de dragoste este unică, iar planificarea începe cu o consultare detaliată. Ne întâlnim pentru a discuta viziunea voastră și pentru a înțelege toate detaliile importante ale nunții. Vă aștept și pe voi să vă scrieți povestea.

Captarea Momentelor

În ziua nunții, sunt acolo pentru a documenta fiecare moment important. De la pregătirile din dimineața nunții și emoțiile primei întâlniri până la ceremonia și petrecerea de după, sunt prezent pentru a surprinde fiecare zâmbet, lacrimă și privire.

Editarea Pozelor

După ce nunta s-a încheiat, începe procesul de editare. Selectez cu atenție cele mai bune cadre și le editez pentru a reflecta stilul și personalitatea voastră. Fiecare fotografie este ajustată pentru a asigura calitatea și coerența albumului final.

Transformă-ți Visul
În Realitate

Ești gata să transformi ziua nunții tale într-o amintire de neuitat? Completează formularul de mai jos și hai să discutăm despre cum pot surprinde fiecare moment prețios. Fie că este vorba despre întrebări, idei sau detalii pe care vrei să le împărtășești, sunt aici pentru a te ajuta.