Povestea mea

Primul meu aparat foto a fost cumpărat din primul salariu de la primul meu job, când aveam 18 ani. Acum, când scriu rândurile acestea, mai am două zile până împlinesc 33 de ani. Diferența de 15 ani i-am petrecut o parte fotografiind colegii de liceu și prietenii apropiați, o parte descoperind arta fotografică în timp ce făceam studiile de licență în Iași, în Cluj-Napoca am făcut un master Foto-Video unde mi-am îmbunătațit tehnica și viziunea. Apoi am lucrat pentru un studio unde am învățat ce înseamnă să fii fotograf de nuntă. A fost o perioadă frumoasă în care am descoperit cum arată fotografia de nuntă facută cu bun gust și în mod profesionist.

Sunt o fire creativă, în timpul liber pictez sau desenez. Cred că am avut întotdeauna un ochi de artist, un simț al echilibrului și al dorinței de exprimare prin artă. Iubesc natura și animalele. Mereu mă emoționează sinceritatea și sunt un mare plângăcios la filme. Și un secret… Îmi place să te văd zâmbind!

InAmoris este despre dragoste de oameni, experiențe noi, pasiune și amintiri dragi. Nu aș fi ajuns în acest punct fără ajutorul unor oameni frumoși care mi-au fost clienți și apoi prieteni. Le mulțumesc că au avut încredere în mine să le documentez povestea evenimentului lor.

Cel mai important este ca relația dintre mine și voi să fie una specială, bazată pe o comunicare deschisă. Prefer oricând să ne întalnim la o cafea să ne cunoaștem și să povestim despre evenimentul vostru. Dar dacă nu este posibil te rog să completezi forumlarul de pe pagina de contact.